Harella House

Harella House

This refurbishment of a 1930's warehouse in Clerkenwell seeks to improve the existing façade and remodel the internal layout, focusing on many of the original key details to revive the original spirit of the Art Deco building.

Reconstructing the ground floor entrance will allow for a more inviting double height space. In the office spaces above we are exposing existing historic industrial features and materials to create an authentic, light filled environment. 

A new atrium to the rear of the building will provide additional contemporary work space with external terraces offering amenity spaces to offices on 3 levels. 

We have also been commisioned by Chait Investment Corporation to explort the redevelopment opportunitys of the car park adjacent to Harella House- see 2 Gee Street.

Details

  • Client: Chait Investment Corporation
  • Location: Clerkenwell, London
  • Type: Commercial
  • Gross Floor Area: 42,000 Sqft
  • Stage: On Site
Harella House
Harella House
Harella House
Harella House

Project Team