25 Savile Row Wins National RIBA Award

21st June 2018

Our refurbishment and internal remodelling of an Art Deco office building on Savile Row for Derwent London has been recognised by a National RIBA Award.

The Judges said:

The outline brief was to create additional space within a constrained site, in a way that was sympathetic to the building's heritage. For the fit-out, it was to reflect the developer/client's ethos of quality, while also promoting organisational collaboration. The result is a very beautifully crafted, light and elegant building, in which consistent care and thought have gone into every element throughout the briefing, design and construction processes.

The primary spatial move was to cut a three storey atrium in the middle of the plan, and to suspend within it the lightest of sculptural steel staircases. This has connected volumes of space across floors, with views through and across the whole building, creating a great sense of openness and lightness.


25 Savile Row Wins National RIBA Award